MededelingenHet Shantykoor “Horizon”’ bestaat inmiddels haast 10 jaar en wij zoeken jongere ouderen zowel mannen als vrouwen die ons koor komen versterken.
Ook is een accordeonist en een drummer van harte welkom.
Wij repeteren op maandagavond in Wijkcentrum “De Hoek” aan de Zwanenhoek 86A, in Spijkenisse vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur.


ACCORDEONIST GEZOCHT


SHANTYKOOR HORIZON zingt op maandagavond 27-02-2023 vanaf 19.30 uur in de het wijkcentrum de Hoek aan de Zwanenhoek 86 in Spijkenisse.
Wij zingen voornamelijk Shanty-, Water-, Haven- en Zeeliedjes, en door omstandigheden zijn wij op zoek naar een accordeonist.
U bent welkom om langs te komen of neem contact op met Nel van Hengel 06-25048440.


Het wordt voor ons in augustus een drukke tijd met wel 4 optredens.
U kunt ze zien door in de agenda bekijken.
Zeker voor de buitenoptredens hopen we op goed weer en zoals altijd gaan we er weer een feestje van maken.
Wij hopen dat u ook een keer komt kijken.


2 april aanstaande om 14.00 uur treden wij op bij het Shantyconcours in de Catharijnekerk te Brielle.
Aanvang van deze dag is 11.00 uur waar verschillende Shantykoren acte de presence zullen geven.
Wij nodigen u uit om naar ons te komen zien en luisteren.


Luisteren en fluisteren gaat samen.


Shantykoor Horizon uit Spijkenisse gaat weer optreden. Op zondag 19 september om 14.15 uur wordt er gezongen op de Veerdam 12 A te Zuidland.
De koorleden zullen de opvarende van de Fluisterboot Bernisse uitzingen en uitzwaaien voor de tocht van 15.00 uur.


Shantykoor "Horizon" zoekt muzikanten.Wij zijn op zoek naar een ACCORDEONIST, GITARIST en DRUMMER. Het Shantykoor "Horizon" heeft zijn thuisbasis in Spijkenisse.

Momenteel door de Covid -19 regels mag er helaas nog niet gezongen worden.

Wij zijn een gemengd koor en zingen 2-3 stemmige Shanty’s en Seasongs. Onze vaste oefenavond is op maandagavond. Wie o wie wil ons komen versterken?


Wij wensen U prettige feestdagen en een gezond en muzikaal jaar 2021 toe.

Shantykoor “HORIZON” wenst u hele fijne kerstdagen en een prachtig muzikaal 2020.


Op zaterdag 14 september j.l. heeft het Shantykoor “Horizon” de heropening van de Molen “De Hoop” te Abbenbroek ,muzikaal opgeluisterd met een klein optreden. De commissaris van de Koning Jaap Smit en Burgemeester Foort van Oosten waren bij deze feestelijke opening aanwezig. Dit was ook voor ons een mooie gelegenheid om onze nieuwe muziekinstallatie in gebruik te nemen, welke geschonken is door “Het DeltaPORT Donatiefonds”.
Wij bedanken de organisatie van deze opening voor de uitnodiging en uiteraard nogmaals “Het DeltaPORT Donatiefonds” voor hun bijdrage.


Wij zijn eind vorig jaar in contact gekomen met het DeltaPORT Donatiefonds in Rotterdam. Het DeltaPORT Donatiefonds is ondergebracht in een gezamenlijke stichting waarin Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs participeren. Met het fonds onderstreept het haven- en industriële bedrijfsleven haar maatschappelijke betrokkenheid: door het verstrekken van geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk welke actief zijn op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied. Daar wij enorm verlegen zaten om een nieuwe muziekinstallatie, hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en het DeltaPORT Donatiefonds om een bijdrage gevraagd. Met blijdschap delen wij u mee, dat onze aanvraag gehonoreerd is. Zie hier een deel van onze nieuwe muziekinstallatie, de microfoons zijn niet uitgepakt. Wij zij hier allemaal erg bij mee. Onze eerstvolgende optreden is in Abbenbroek. Het DeltaPORT Donatiefonds van heeft ook een bedrag aan de molen van Abbenbroek gedoneerd. Shantykoor “HORIZON”, geeft een optreden vanaf 14.30 uur met onze nieuwe muziekinstallatie bij de opening op 14 september 2019 van de Molen van Abbenbroek. Deze wordt bijgewoond door de Commissaris van de Koning Jaap Smit en Burgemeester Foort van Oosten.


Wat een prachtige, geweldige dag heeft ons koor gehad gisteren op het winkelcentrum Akkerhof tijdens het Shantyfestival en wij willen hun dan ook bedanken voor de uitnodiging en voor de perfecte organisatie. Hopelijk mogen wij volgend jaar weer meedoen.


Wat een prachtige, geweldige dag heeft ons koor gehad gisteren op het winkelcentrum Akkerhof tijdens het Shantyfestival en wij willen hun dan ook bedanken voor de uitnodiging en voor de perfecte organisatie. Hopelijk mogen wij volgend jaar weer meedoen.

Op zaterdag 22 juni organiseert de BIZ-vereniging Akkerhof de derde editie van het Akkerhof Shantyfestival. De deelnemende koren zijn: Shantykoor “HORIZON”uit Spijkenisse Shantykoor De Admiraliteit uit Dordrecht Viswijvenkoor Sootjevisch uit Zevenhuizen Verder zal er een muzikale omlijsting zijn van accordeonist Piet Schmidt. Wij treden als eerste op die middag om 12.00 uur tot 12.20 uur en later die middag van 14.05 uur tot 14.25 uur. Wij hopen op een mooie zonnige dag en veel publiek. KOMT U OOK !!

Op donderdag 25 april mogen wij weer optreden in Careyn De Zes Rozen. Op de begane grond en op de 1ste verdieping gaan we de bewoners verblijden met een aantal liedjes die zij kunnen meezingen en meedeinen. Dit optreden is een besloten optreden uitsluitend voor de bewoners. Net als vorig jaar hopen wij dat we weer een hoop blije gezichten na afloop te zien. Wij kijken er in ieder geval naar uit.Wij zijn op zoek naar een accordeonist(e) die ons koor kan komen versterken. Ons koor bestaat momenteel uit 36 vrouwen en mannen, 1 accordeonist en 1 gitarist. Mocht u belangstelling hebben dan zien wij graag een berichtje of mailtje van u tegemoet. Ons emailadres is: Shantykoorhorizon@gmail.com. Wij repeteren op maandagavond om 19.45 uur in wijkcentrum "De Hoek" aan de Zwanenhoek 86 in Spijkenisse. Kom eens luisteren en sfeer proeven bij ons misschien krijgt u dan zin om bij ons te spelen.


Wij zijn op zoek naar: Een Dirigent en een accordeonist. Het Shantykoor “HORIZON” zingt op maandagavond vanaf 19.30 uur in de het wijkcentrum de Hoek aan de Zwanenhoek 86 te Spijkenisse Wij zingen voornamelijk Shanties en Zeemansliedjes. Zangers zijn ook van harte welkom. Bent u geïnteresseerd dan bent u welkom om eens langs te komen of neem contact op met Nel van Hengel 06-25048440.


Op vrijdag 5 april 2019 treden wij, in samenwerking met Gezelligheidskoor Happy Days,op in het Dorpshuis Hekelingen aan de Lede nr. 13 te Hekelingen. De avond is georganiseerd door de Vrienden van Spijkenisse. De aanvang is 20.00 uur tot 22.30 uur. De toegang is uitsluitend voor leden van de Vrienden van Spijkenisse.


Op zondagmiddag 3 maart 2019 treden wij op in de Boekenberg, Markt 40 te Spijkenisse vanaf 13.00 uur tot 14.30 uur. Dit optreden is in het kader van "Samen op Zondag" speciaal voor iedereen van 50 jaar en ouder. De bezoekers kunnen van een lekkere lunch genieten terwijl u naar ons luistert. De kosten hiervan zijn € 3,-. Als u alleen komt luisteren dan zijn de kosten € 1,-


Zaterdag 23 februari 2019 treden wij op in het zorgcentrum Harg-Spaland aan de Andriessenlaan 2 te Schiedam vanaf 14.00 uur tot 15.30 uur. Dit optreden is uitsluitend bedoeld voor de bewoners van dit zorgcentrum


SHANTYKOOR “HORIZON” wenst zijn leden, muzikanten, sponsoren, geïnteresseerden en belangstellenden GEZELLIGE KERSTDAGEN en een BEHOUDEN VAART in 2019. Wij hopen in het komende jaar weer nieuwe leden te mogen begroeten op de repetitieavond ’s maandags in de Zwanenhoek 86a te Spijkenisse.


Op dinsdagmiddag 23 oktober 2018 hebben wij in Careyn Zes Rozen in Spijkenisse, waar bewoners kleinschalig wonen met zorg in een gezellige omgeving, een besloten optreden gegeven op 2 verschillende verdiepingen van dit zorgcomplex. In de woonkamer van beide verdiepingen was het wat inschikken met een koor van 35 man maar dat hadden wij er graag voor over. Het publiek bestond uit de mensen die daar verblijven en zij hebben zich zichtbaar vermaakt met ons optreden. Wij hopen dan ook dat ons koor nog een keer een optreden kan verzorgen want ook wij hebben ons kostelijk vermaakt en de dankbaarheid die de mensen gaven was geweldig.


Op 13 oktober wordt er in wijkcentrum De Akkers te Spijkenisse een integratielunch door de Gemeente georganiseerd van 13.00 – 17.00 uur. Aan diverse organisaties wordt gevraagd om hapjes te maken voor een buffet. Vorig jaar waren er circa 100 mensen. Dit jaar willen we ook graag wat lokale talenten laten zien op het gebied van Kunst en Cultuur. Ons Shantykoor is op deze middag ook uitgenodigd om op te treden waaraan wij graag gehoor willen geven. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze middag.


Op woensdag 4 juli 2018 gaan wij een optreden verzorgen in het verzorgingshuis “Sint Jozef” te Wervershoof, Noord Holland. Wij gaan gezellig met z’n allen met de bus daar naar toe om na het optreden van een diner te genieten in Hauwert.In het kader van het huiskamerfestival "Gluren bij de buren" geven wij een 3-tal optredens op zondag 11 maart 2018 in wijkcentrum "De Hoek" aan de Zwanenhoek 86 te Spijkenisse. De aanvangstijden zijn: 13:30 uur, 15:00 uur en 16:30 uur. De entree is gratis. Komt allen en we maken er een gezellige middag van.


Deze advertentie staat in "De Botlek" van 17 januari 2018.
Op vrijdag 16 februari 2018 treden wij op in de SWO Ontmoetingsruimte "De Mei" aan de Winston Churchillaan 31, 3202 GN Spijkenisse van 14.00 uur tot 15.30 uur inclusief pauze. Het optreden is toegankelijk voor SWO leden en niet SWO leden. De entreeprijs is resp. € 2,00 en € 3,00.

Shantykoor "Horizon" wenst u en uw naasten een prettig kerstfeest en een fantastisch muzikaal 2018 toe.

Shantykoor "Horizon" wenst U een bruisend, sprankelend, stralend, schitterend, en een gezond en gelukkig 2018.

Zondag 17 december a.s. verzorgen wij een optreden in het Atlas Hotel te Spijkenisse. Het is een besloten optreden voor de Bewonersgroep Jacob Catsstraat te Spijkenisse. Aanvang 16.00 uur.

Donderdag 19 oktober treden wij op in het Multatulihuis, J.M. den Uyllaan 4, Spijkenisse. Aanvang 14.00 uur. Mocht u in de gelegenheid zijn dan bent u van harte welkom.

Gezellig muziekfeest met barbecue in Hekelingen.

Op zaterdag 1 juli organiseert muziekvereniging TOGIDO haar jaarlijkse muziekfeest met barbecue. Tijdens deze gezellige avond buiten het Dorpshuis in Hekelingen kunt u onder het genot van een drankje en een hapje genieten van muziek en zang en dit keer ook een demonstratie paaldansen. Naast de muziekvereniging TOGIDO zal ook Shantykoor “HORIZON”, de paaldansgroep Pole Xtreme en het dweilorkest de Spuigasten hun medewerking verlenen. De optredens beginnen om 19.00 uur en u bent allen van harte welkom op deze avond.

Maandag 3 juni 2017 is er geen repetitie i.v.m. 2de Pinksterdag. De laatste repetitie voor de vakantie is maandag 10 juli 2017. De eerste repetitie na de vakantie is maandag 14 augustus 2017. Over de maanden juli en augustus hoeft maar 1 maand contributie worden betaald.

Shantykoor Horzizon Shantykoor "Horizon" is opgericht op 1 oktober 2016 te Spijkenisse. Het koor zingt shanties en andere zeemansliederen en liederen welke te maken hebben met scheepvaart, havens, water en het zeemansleven. Ons koor bestaat momenteel uit 42 zangers/zangeressen 2 accordeonisten en een dirigent/accordeonist.